Прес-центр8 травня 2018, 11:05

Звернення голови райдержадміністрації з нагоди Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі

Шановні попасняни!
Дорогі ветерани!

Прийміть найщиріші вітання з Днем пам’яті та примирення і Днем Перемоги!

73 роки відділяє нас від тієї миті, коли наші діди разом з усім світом раділи Перемозі. Цей день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Він уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих доль, нездійсненних мрій і задумів.

Це свято пов’язує покоління військового лихоліття з поколіннями народжених після війни, тими хто своїм життям зобов’язаний ветеранам. Їх ставлення до громадянського обов’язку – це невичерпне джерело патріотизму, високий взірець для наслідування. Продовжуючи славні героїчні традиції старших поколінь, захисники України і сьогодні з честю виконують покладені на них завдання, виявляючи при цьому високий професіоналізм, мужність та відвагу. Але я впевнений, відстояли 73 роки тому – відстоїмо і сьогодні.

Наш земний уклін всім, хто пережив роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край. Нехай зігріває нас всіх незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього нашої Батьківщини. Час невладний над щирою вдячністю людських сердець, і скільки б не минуло років, пам’ять про величний подвиг воїнів-захисників житиме! 

Бажаю всім, щоб до нас швидше повернулися мир і спокій, бажаю міцного здоров'я, довгих років життя, добра і благополуччя! Хай мир і злагода панують на нашій землі! 

Слава Україні і Слава воїнам-визволителям!!!