Прес-центр3 вересня 2019, 08:09

Звернення виконуючого обов’язки голови Попаснянської райдержадміністрації з нагоди визволення Попасної та Луганської області від нацистських загарбників

Шановні жителі Попаснянщини!
На початку осені 1943 року нашим дідам та прадідам вдалося досягти неймовірного – визволити Попасну, а згодом і всю Луганську область від німецько-фашистських загарбників.
Саме тому 03 вересня ми щороку вшановуємо пам’ять полеглих та вклоняємося воїнам-визволителям – усім, хто зробив свій внесок у перемогу в Другій світовій війні. Поруч із тим, в скорботі схиляємо голови та дякуємо тим, хто не шкодуючи сил і життя, здобував для країни в цілому та Луганщині зокрема омріяну перемогу. Відтак, обов’язок кожного з нас – не забувати про полеглих на полях війни та піклуватися про живих ветеранів.
Світла пам’ять про полеглих та щира вдячність за досягнуту перемогу змушує нас сьогодні діяти, будувати країну, захищати Українську державу, її незалежність та територіальну цілісність. Переконаний, що спільними зусиллям, ми зможемо перемогти ворога. І мир в Україні запанує знову, як і сімдесят чотири роки тому.
Шановні ветерани! Бажаю Вам міцного здоров'я, оптимізму і шани, щастя і благополуччя, а усім нам – віри в світле та мирне майбутнє рідної України!
Слава українському народові!
Слава Україні!
З повагою виконуючий обов’язки голови Попаснянської райдержадміністрації Роман КОЛЕСНИК