Прес-центр28 квітня 2021, 15:04

Для Попаснянського районного водоканалу придбано аварійно-вахтовий автомобіль

Сьогодні голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай завітав до Попаснянського департаменту КП «Попаснянський районний водоканал» на презентацію нового автомобільного транспорту, придбаного для потреб цього структурного підрозділу.
На виробничому майданчику підприємства очільника області зустріли голова Сєвєродонецької райдержадміністрації Роман Власенко, керівник Попаснянської міської військово-цивільної адміністрації Микола Ханатов, директор КП «Попаснянський районний водоканал» Іван Вілков та начальник Департаменту КП «ПРВ» Дмитро Філіштинський.
Аварійно-вахтовий автомобіль «МАЗ»З був придбаний з метою підвищення ефективності виробничої діяльності, він який буде задіяний для проведення аварійно-відновлювальних робіт на мережах водопостачання та водовідведення в населених пунктах Попаснянської та Гірської громад. Зазначений транспорт придбаний за кошти підприємства. Голова облдержадміністрації Сергій Гайдай оглянув господарський двір підприємства та технологічне обладнання. У ході презентації були обговорені проблемні питання і шляхи вирішення щодо погашення заборгованості КП «Попаснянський районний водоканал» за спожиту електроенергію та інвестування коштів у відновлення основних фондів підприємства Урядом Франції.