Прес-центр3 грудня 2018, 07:12

01 грудня в Попаснянському міському спортивному закладі «Відродження» відбувся юнацький футбольний турнір «Єднаймося заради миру»

Змагання проводилися під патронатом сектору молоді та спорту Попаснянської райдержадміністрації та Попаснянської міської ради. 
Попаснянщина, не дивлячись на те, що знаходиться на лінії розмежування, влаштовує такі масштабні спортивні заходи для дітей. За тривалий час це перший турнір, який зібрав разом юних футболістів з двох прифронтових областей - Луганської та Донецької. 
Учасниками турніру стали 6 команд: «Артемсіль» із Соледару, «Авангард» із Сіверську, «Тигри» із Сєвєродонецьку, «ДЮСШ-1» з Рубіжного, «Футбольний Клуб» з Лисичанську та команда «Попаснянської дитячо-юнацької спортивної школи».
Розпочався турнір з урочистого підняття Державного прапора України, виконання Державного гімну та традиційних привітань команд, які виголосили гості турніру: Попаснянський міський голова Юрій Онищенко, завідувач сектору молоді та спорту Попаснянської райдержадміністрації Едуард Гаврашенко та директор Попаснянської дитячо-юнацької спортивної школи Ірина Хандрамай.
Під час заходу команди зіграли 9 захоплюючих ігор. Весь турнір пройшов у напруженій та цікавій боротьбі. Вболівальники бурхливими оплесками і вигуками підтримували свої команди. Організаторам вдалось створити справжнє спортивне свято, адже емоції, які вирували на футбольному полі, не поступались матчам «дорослого футболу». 
Оскільки, цей турнір проходив під гаслом «Єднаймося заради миру», переможцями у ньому стали, усі команди, які приймали участь.
По завершенню турніру від організаторів, гравці команд отримали грамоти, медалі, кубки, нову спортивну форму і футбольні м’ячі. Також організатори відзначили пам’ятними подарунками тренерів юних футболістів.