Прес-центр19 липня 2018, 15:07

19 липня 2018 року під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Карини Кошелєвої відбулося засідання районної Координаційної ради з питань відпочинку та оздоровлення дітей та підлітків

Члени Координаційної ради з питань відпочинку та оздоровлення дітей і підлітків обговорювали питання щодо запрошення Сокальської районної ради Львівської області дітей Попаснянського району, які проживають на лінії зіткнення, віком від 10 до 16 років включно на відпочинок до Сокальського району. У процесі обговорення було вирішено затвердити список та направити 20  дітей з лінії зіткнення на відпочинок до Львівської області з 12.08.2018р. по 21.08.2018р.

Згідно програми «Луганське літо» Попаснянській райдержадміністрації виділені кошти з обласного бюджету для оздоровлення та психологічної реабілітації дітей з  населених пунктів району, що розташовані на лінії розмежування, у зв’язку з чим 65 дітей району, які проживають на лінії зіткнення з 08.08.2018р. по 28.08.2018р. будуть направлені до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Мрія» м. Бердянська.

Також вирішено питання щодо забезпечення оздоровленням та відпочинком дітей та підлітків пільгових категорій в міжнародному дитячому центрі «Артек» та українському дитячому центрі «Молода гвардія». Членами Координаційної ради вирішено затвердити списки та направити до дитячих центрів «Артек» та «Молода гвардія» дитину позбавлену батьківського піклування та двох дітей із малозабезпеченої сім’ї.