Прес-центр31 травня 2018, 16:05

30 травня голова райдержадміністрації відвідав внутрішньо переміщених осіб у селі Віскрива

30 травня голова райдержадміністрації Сергій Шакун відвідав внутрішньо переміщених осіб, які проживають у селі Віскрива.

З 2014 року у селі Віскрива Комишуваської селищної ради Попаснянського району проживають не лише місцеві мешканці, але й вимушено переміщені особи з сусіднього міста Первомайськ. На сьогоднішній день там машкає близько ста вимушено переміщених осіб. Виїхавши до цього невеличкого села чотири роки тому, селяни постійно вирішують різноманітні побутові проблеми, які перемежаються із проблемами соціального характеру.

З метою з’ясування нагальних проблем мешканців села та знаходження їх вирішення і стало метою зустрічі очільника району з ВПО.

Сергій Шакун поспілкувався з селянами, ознайомився із умовами їхнього проживання, з’ясував першочергові проблеми мешканців та окреслив пріоритетні напрямки роботи райдержадміністрації щодо вирішення обговорених питань. для покращення умов проживання ВПО. За підсумками зустрічі керівники відповідних структурних підрозділів отримали доручення.