Прес-центр11 листопада 2018, 13:11

Абоненти Золотого та Гірського отримали тепло

Не дивлячись на складну ситуацію, яка склалася на КП «Первомайськтеплокомуненерго» і проблеми, що заважали в повній мірі розпочати опалювальний сезон 2018/2019 у Попаснянському районі, газопостачання у Золотому і Гірському було відновлено. 
Увечері 09 листопада при спробі КП "Первомайськтепрокомуненерго" підключитися до централізованої газомережі, із-за низького тиску газу у трубі, без газу залишилися всі абоненти міст Золоте і Гірське. Відповідно до прийнятого раніше рішення районної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо відновлення централізованого теплопостачання у цих двох містах, а також підтримці Луганської облдержадміністрації і обласної прокуратури, вже по обіді 10 листопада у Гірському та Золотому було в повній мірі відновлено газопостачання. Зараз ситуація повністю під контролем районної влади.
Дякуємо всім, хто долучився до вирішення цієї проблеми та сподіваймося, що незабаром знайдеться правове підґрунтя для вирішення ситуації щодо продовження сталого функціонування КП «Первомайськтеплокомуненерго».