Прес-центр13 травня 2021, 14:05

Актуально: Управління соціального захисту населення Сєвєродонецької районної державної адміністрації Луганської області повідомляє

Актуально: Управління соціального захисту населення Сєвєродонецької районної державної адміністрації Луганської області повідомляє.

Субсидія та пільги на житлово-комунальні послуги, придбання твердого палива і скрапленого газу за квітень 2021 року призначена у повному обсязі. Станом на 13.05.2021 року виплата проведена на поштові відділення району.

Проведення виплати на установи банків тимчасово затримується в зв’язку з недофінансуванням з державного бюджету. При надходженні коштів виплата буде проведена у повному обсязі.

Допомога сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, особам з інвалідністю з дитинства, державна соціальна допомога особам, які не мають права на пенсію виплачена у повному обсязі.

Додатково повідомляємо, відповідно до листа Міністерства соціальної політики України від 26.04.2021 №7646/0/2-21 з метою посилення соціального захисту населення на період вжиття заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусомSARS-CoV-2 виплати:

допомоги переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг,
допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю,
допомоги особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю і державної соціальної допомоги на догляд,
тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату,
допомога на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування,
допомога особі, яка доглядає за хворою дитиною,
тимчасової державної допомоги дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів, не мають можливості утримувати дитину або місце проживання їх невідоме

автоматично подовжено строком до 01.08.2021 року!