Прес-центр19 травня 2020, 13:05

Анонс онлайн-заходів до Дня Вишиванки

Шановні мешканці Попаснянського району! Запрошуємо Вас, прийняти активну участь у районних онлайн-заходах до Дня Вишиванки.

Прийміть участь у фотоконкурсі  #Вишиванкавмоємужитті, що проходить на офіційній сторінці Попаснянського районного будинку культури у Facebook.

Учні загальноосвітніх закладів Попаснянського району можуть долучитися до таких конкурсів:

вернісаж  малюнків «Моя родина у вишиванці»(1 – 4 класи);
конкурс презентацій на тему «Кольори моєї долі» (5 – 8 та 9 – 11 класи);
фотоконкурс «Як одягну сорочку вишивану» (1 – 11 класи) з зазначенням #Деньвишиванки.

Умови участі:

1.  Вернісаж  малюнків «Моя родина у вишиванці». Учасники: учні 1-4 класів. Малюнки виконуються у довільному форматі будь-якою технікою малювання: фарбами, гуашшю, олівцями, фломастерами.  Робота разом із паспарту (назва роботи, ПІБ виконавця роботи, клас, школа) виставляється на власній сторінці Facebook, сторінці свого закладу освіти із хештегом #Деньвишиванки,  або надсилається на електронну адресу РМЦ до 21 травня включно.

 

2.  Конкурс презентації на тему «Кольори моєї долі». Учасники: учні 5-8 класів та 9-11 класів. Презентація повинна містить не більше 10 слайдів на тему історії походження вишиванки, традицій, обрядів, пов’язаних з вишиванками. Також це може бути власна історія сімейної вишиванки з фото документами. Роботи будуть оцінюватися окремо по двох категоріях: учні середніх класів 5-8, учні старших класів 9-11. Презентації надсилається на електронну адресу РМЦ до 21 травня включно.

 

3.  Фотоконкурс  « Як одягну сорочку вишивану». Учасники: учні 1-11 класів. Фотоконкурс передбачає розміщення на сторінках Facebook власних фото у вишиванці з членами родини, друзями, однокласниками тощо. Фото, яке отримає найбільшу кількість голосів і є фото переможця. Фото обов’язково розміщувати із хештегом #Деньвишиванки.   

 

 

Сумісний  онлайн перегляд  документального фільму «Спадок нації» на офіційній сторінці Попаснянського РБК у фейсбук - 21.05.2020   об 11-00