Прес-центр20 червня 2018, 15:06

Центр надання адміністративних послуг отримав обладнання для оформлення паспортів

За сприяння Луганської обласної державної адміністрації 19 червня Центр надання адміністративних послуг при Попаснянській райдержадміністрації отримав робочу станцію для оформлення, видачі, обміну паспортів громадян України для виїзду за кордон.

Поява такого сучасного обладнання в центрі стала можлива завдяки реалізації проекту міжнародної технічної допомоги «Зміцнення громадської довіри» UCBI II, який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID та реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк».
За рахунок Проекту, згідно укладеного договору, передбачена закупівля обладнання та надання послуг з організації каналу конфіденційного зв’язку в мережі Національної системи конфіденційного зв’язку та створення комплексної системи захисту інформації. 
Наразі розпочато проведення необхідного комплексу технічних робіт щодо підготовки до введення в дію цієї робочої станції.
Попаснянська райдержадміністрація висловлює подяку Луганській обласній державній адміністрації, проекту міжнародної технічної допомоги «Зміцнення громадської довіри» UCBI II, Агентству США з міжнародного розвитку USAID та компанії «Кімонікс Інтернешнл Інк» за постійне надання технічної допомоги, покращення послуг, які надаються мешканцям району та вагомий внесок у реформування нашої країни. Сподіваймося, що й надалі наша плідна співпраця продовжуватиметься.