Прес-центр28 серпня 2019, 16:08

До Центру надання адміністративних послуг при Попаснянській райдержадміністрації завітала оціночна місія ПРООН

Якісне надання соціальних послуг населенню – одне з пріоритетних завдань влади будь-якого рівня. Саме тому за останній час у Попаснянському районі було створено соціальні служби, які надають послуги громадянам похилого віку, громадянам з особливими потребами, створено віддалене робоче місце Пенсійного фонду України у Попаснянському районі тощо.

Натепер найбільшу кількість послуг населенню району забезпечує Центр надання адміністративних послуг при Попаснянській райдержадміністрації. На сьогоднішній день Центр надає понад сто різноманітних послуг, кількість яких з кожним місяцем зростає.

Осучаснення та переоснащення районного ЦНАПу було зроблено при підтримці Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні (ПРООН) «Відновлення та розбудова миру». Саме тому 28 серпня Центр відвідала оціночна місія Програми за участю директора Канадської програми розвитку пані Ешлі Мюлроні, провідного аналітика програми пані Надії Єгай, програмного аналітика, представника посольства Канади в Україні пані Юлії Коба та першого секретаря Посольства Канади.

Зустрічали гостей виконуючий обов’язки голови Попаснянської  райдержадміністрації Роман Колесник, керівник апарату адміністрації Вікторія Попова, керівник ЦНАПу Марія Хільчук та Попаснянський міський голова Юрій Онищенко.

Гостям презентували умови роботи у ЦНАПі, обсяги роботи, поінформували про плани на майбутнє, продемонстрували нове автономне цифрове обладнання – мобільний кейс для надання послуг «на дому». Делегація відзначила високий рівень організації роботи з мешканцями району.

За столом перемовин Роман Колесник, в першу чергу, подякував гостям за допомогу і співпрацю та висловив сподівання про продовження партнерських відносин. В той же час він акцентував їхню увагу на важливості відкриття мобільного офісу на чотири робочих місця, чого вдасться досягнути завдяки участі ЦНАПу у черговому етапі програмі ПРООН. Адже, поки не вступила у силу повною мірою адміністративна реформа, у Попаснянському районі є нагальна потреба у впровадженні такого робочого місця.  

В свою чергу партнери висловили зацікавленість у продовжені співпраці та запевнили у сприянні щодо отримання мобільного офісу. Також вони анонсували декілька бізнес-форумів, які проходитимуть в Україні восени за участю міжнародних донорів і запропонували представникам Попаснянського району прийняти в них участь.