Прес-центр13 вересня 2021, 15:09

«Гід по-чесному» - Ще раз про туристичну привабливість Кремінщини

«Гід по-чесному» - Ще раз про туристичну привабливість Кремінщини.
Маючи величезний туристичний потенціал, Кремінщина наразі залишається в певному розумінні terra inkognito, навіть, для регіонального споживача туристичних послуг.
З метою популяризації активного відпочинку для родини чи компанії відпочивальників у кремінських лісах, Сєвєродонецькою райдержадміністрацією було організовано прес – тур «Гід по – чесному» для журналістів «Ірти» та «Донбас Онлайн».
Так, 9 вересня перший заступник голови РДА Євген Жданов, заступниця Кремінського міського голови Наталія Макогон разом із представниками регіональних медіа та Управління культури, національностей, релігій та туризму обласної адміністрації пройшли туристичним маршрутом «Кремінські ліси».
За задумом, група туристів без власного автомобіля, з обмеженим фінансовим ресурсом долала одноденний маршрут (кінний та велосипедний), стартуючи від автостанції міста Кремінна. Фіксувалися умови проходження подорожі, вартість та витрачений час.
Приємні, незабутні враження залишили по собі у туристів Кремінщиною бази відпочинку «Лісова поляна», місцевий кінний клуб, Дубовий гай та чарівна природа «Оазису Донбасу».
Подробиці прес – туру найближчим часом будуть розкриті для широкого кола на телеканалах «Ірта» та «Донбас Онлайн».