Прес-центр25 червня 2020, 17:06

Голова Попаснянської райдержадміністрації підписав «План спільних дій» з партнерами міжнародної організації ACTED.

25 червня голова Попаснянської райдержадміністрації Роман Власенко підписав «План спільних дій по збереженню та відновленню існуючого фонду захисних споруд цивільного захисту у населених пунктах Попаснянського району» з партнерами міжнародної гуманітарної організації ACTED.
Учасники зустрічі обговорили його основні аспекти та плани майбутньої співці. Очільник району подякував представникам міжнародної організації за вже надану допомогу (засоби індивідуального захисту, дезінфекційні засоби, захисні маски тощо) та запропонував продовжити роботу і в цьому напрямку. За підсумками зустрічі було досягнуто попередньої домовленості про чергову зустріч на наступному тижні із залученням зазначених у Плані служб та установ району.
Нагадаємо, міжнародна організація працює на Попаснянщині з 2017 року та за її активної підтримки було реалізовано не один проєкт спрямований на зниження вразливості населення в прифронтових районах від екологічних і індустріальних ризиків на кшталт проведених торік масштабних навчань з цивільного захисту.