Прес-центр28 липня 2020, 09:07

Голова райдержадміністрації провів чергову апаратну нараду

27 липня голова Попаснянської райдержадміністрації Роман Власенко провів чергову апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.
На нараді обговорювалося вирішення поточних питань роботи райдержадміністрації.
Голова акцентував увагу учасників наради на необхідності посиленої уваги до усіх питань, які стосуються життєдіяльності району та розпочав планування роботи райдержадміністрації на найближчий тиждень.
Зокрема, обговорювалися питання щодо продовження роботи районного штабу з підготовки та проходження опалювального сезону 2020 – 2021, особливо у містах Гірське та Золоте, підготовки аналітичного матеріалу з впровадження на території району енергомоніторингу, продовження роботи з відкриття у місті Золоте банкомату АТ «Ощадбанк», передачі в оперативне управління водомереж селища Новотошківське Комунальному підприємству «Попаснянський районний водоканал», продовження вирішення питання щодо відновлення пасажирського перевезення приміським поїздом «Попасна – Сіверськ», моніторинг стану виконання ремонтних робіт у районному центрі комплексної реабілітації «Лелека», узгодження маршрутів шкільних автобусів, моніторинг стану реалізації конкурсу «Твоя ініціатива» тощо.
Не оминув голова райдержадміністрації своєю увагою й питання щодо організації та проведення у районі Дня Незалежності України.
За підсумками апаратної наради було сформовано протокольні доручення та заплановано на найближчий тиждень ряд робочих зустрічей і нарад.