Прес-центр6 грудня 2021, 15:12

Євген Жданов привітав військовослужбовців з Днем Збройних Сил України

Євген Жданов привітав військовослужбовців з Днем Збройних Сил України.
Сьогодні у Сєвєродонецькому районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відбулось нагородження особового складу з нагоди відзначення 30 – ї річниці утворення ЗСУ.
Військовослужбовців ТСК і СП привітали перший заступник голови Сєвєродонецької районної державної адміністрації Євген Жданов та виконуючий обов’язки комісара Сєвєродонецького центру комплектування, майор Олександр Огар.
Вручаючи відзнаки, Євген Жданов сказав: «Шановні військовослужбовці, шановні захисники України! Щиро вітаю вас з професійним святом ─ Днем Збройних Сил! Найцінніше в нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни. Дякую за доблесну службу всім вам. Щиро бажаю міцного здоров’я, військової вдачі, щастя і миру!».
Нагадаємо, що офіційні урочистості з нагоди 30-річчя Збройних Сил України за участю Президента України, керівництва Міністерства оборони та ЗСУ проходять сьогодні одночасно в Харкові, Києві, Краматорську, Львові, Одесі та військовому містечку Озерне в Житомирській області.