Прес-центр8 березня 2024, 16:03

Інформаційне повідомлення про громадське обговорення

Сєвєродонецька районна державна адміністрації повідомляє про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку до проєкту Програми соціально-економічного розвитку Сєвєродонецького району Луганської області на 2024-2027 роки та запрошує взяти участь у громадських обговореннях зазначеного документу.

Зі звітом про стратегічну екологічну оцінку та проєктом Програми соціально-економічного розвитку Сєвєродонецького району Луганської області на 2024-2027 роки можна ознайомитись за посиланнями:

https://pps.loga.gov.ua/.../programa_socialno... та в Єдиному реєстрі стратегічної екологічної оцінки на Єдиній екологічній платформі «ЕкоСистема».

Пропозиції та зауваження до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку надаються до Сєвєродонецької районної державної адміністрації на електрону адресу: svdrda@loga.gov.ua та до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки протягом 30 днів з дня оприлюднення - з 08.03.2024 до 06.04.2024 включно.

Зауваження та пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.