Прес-центр31 cічня 2020, 15:01

Карина Кошелєва провела зустріч із мешканцями села Новоіванівка

31 січня відбулася зустріч виконуючої обов’язки голови, заступника голови Попаснянської райдержадміністрації Карини Кошелєвої з мешканцями села Новоіванівка.

Приводом для проведення зустрічі стало обговорення питання щодо недопущення відключення деяких абонентів Новоіванівки від електропостачання у зв’язку із заборгованістю за спожиту електричну енергію.

Також участь у зустрічі приймали голова Врубівської селищної ради, до адміністративно-територіального устрою якої входить зазначене село, та представник Товариства з обмеженою відповідальністю «Енергосхід».

Жителям було надано роз’яснення причин виникнення заборгованості та ознайомлено зі станом заборгованості споживачів відповідно до особових рахунків.

З метою недопущення зростання боргу та погашення існуючого, жителям Новоіванівки рекомендували звернутися до абонентського відділу ТОВ «Енергосхід» та до Регіональних електричних мереж міста Лисичанськ для проведення звірки, та, у разі виявлення боргу, подальшого укладання договору реструктуризації.

Слід зазначити, що така ситуація виникла в наслідок недостатньої інформаційної кампанії серед мешканців населеного пункту представниками ТОВ «Енергосхід» щодо зміни розрахункових рахунків підприємства, на які і потрібно було перераховувати кошти за спожиту електроенергію.