Прес-центр11 cічня 2020, 15:01

Керівник апарату Попаснянської райдержадміністрації відзначила на ротації військовослужбовців ВСП

З самого початку збройного конфлікту на Сході України в Попаснянському районі було створено військову службу правопорядку. Неодноразово військовослужбовці цієї групи допомагали району та місту вирішувати найскладніші питання життєдіяльності на прифронтовій території та налагоджувати взаємодію місцевих мешканців і військових. Остання ротація не стала виключенням. Плідна співпраця, допомога у проведенні громадських заходів та під час вирішення складних ситуацій, пов’язаних із проведенням ООС, все це сприяло укріпленню не лише професійних, але й дружніх відносин між райдержадміністрацією та військовою комендатурою.
Подякувати за плідну співпрацю, мужність, високий патріотизм, сумлінне виконання службових обов’язків, віддане служіння українському народові та державі, а також допомогу попаснянам перед ротацією до військової комендатури завітала керівник апарату Попаснянської райдержадміністрації Вікторія Попова.
«Я, від імені всіх жителів Попаснянського району, висловлюю щиру подяку за співпрацю та допомогу, і сподіваюсь на продовження дружніх відносин між військовими та цивільними. Нехай ваша самовіддана праця служить прикладом для всієї України, як треба любити і турбуватись про свою державу!», – зазначила Вікторія Попова та в урочистій атмосфері разом із начальником Тернопільського зонального відділу військової служби правопорядку полковником Іваном Бугаєм вручила Подяки і грамоти бійцям, які відряджаються на постійне місце дислокації.