Прес-центр30 липня 2018, 13:07

На Попаснянщині буде встановлено пам’ятний знак воїнам, загиблим за Незалежність України

Нещодавно Попаснянською райдержадміністрацією спільно з органами Львівської держаної влади було ініційовано встановлення пам’ятного знаку «Козацький хрест» воїнам, які загинули під час виконання своїх службових обов’язків у Попаснянському районі протягом 2014-2018 років.

На виконання доручення очільника району Сергія Шакуна 27 липня посадовці відділу архітектури та містобудування Попаснянської райдержадміністрації сумісно із спеціалістами Попаснянської міської ради виїхали на потенціальне місце розташування знаку. Було вирішено обстежити земельні ділянки, розташовані на в’їзді до Попасної зі сторони міста Бахмут.

Оглянувши місцевість, представники влади визначилися з двома перспективними ділянками, на яких можна розташувати «Козацький хрест». Ймовірніше за все його буде встановлено поблизу колишньої автозаправної станції «Паралель».

Це не перший проект, що реалізується спільними зусиллями місцевої районної влади та Львівськими побратимами: торік у сквері відпочинку селища Новотошківське в рамках Меморандуму про співпрацю було відкрито аналогічний пам’ятний знак воїнам АТО.