Прес-центр27 вересня 2017, 14:09

На Попаснянщині привітали освітян

Тим, хто пізнати добро допоміг, 
Тим, хто відкрив для нас тайни доріг, 
Тим, хто нам крила дарує щодня, 
Тим, хто відкрив нам жагу пізнання
Тим, чия праця важка, непроста, 
Тим, чиє слово добром пророста, 
Тим, хто відкрив нам науки світання
Наші святкові і щирі вітання!

Святковий захід, присвячений майбутньому Дню працівників освіти, пройшов сьогодні, 27 вересня, у Попаснянському районному будинку культури.
Почесними гостями свята стали голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун, Попаснянській міський голова Юрій Онищенко, заступник голови Попаснянської районної ради Микола Черніков.
Як завжди, за доброю традицією, першим вітав освітян голова райдержадміністрації Сергій Шакун. Він наголосив на тому, що тільки завдяки зусиллям вчителів, які повинні створювати належні умови, діти можуть стати розумними, а у майбутньому і успішними. 
«Завжди найважливішими професіями були професії освітян, медиків та юристів. А зараз, коли ми з вами створюємо державу нового європейського рівня, як ніколи ваша професія є важливою, - зауважив Сергій Вікторович. – Тож, прагніть вдосконалення та розвитку, а держава, в свою чергу, буде підтримувати тих, хто йтиме разом із часом до нових звершень, створюючи для цього належне підґрунтя». 
Також присутніх зі святом вітали Юрій Онищенко та Микола Черніков, які побажав викладачам міцного здоров'я, сімейного благополуччя, професійного росту та мирного неба.
Крім того почесні гості нагородили Подячними листами, преміями та пам’ятними сувенірами тих освітян, які зробили значний особистий внесок у розвиток освіти Попаснянщини.
Затишну святкову атмосферу доповнили виступи дитячих танцювальних колективів, вокальні привітання від аматорських районних колективів та заохочення команди вчителів, яка приймала участь в Спартакіаді педагогічних працівників, від голови районної профспілки освітян Людмили Григоренко.