Прес-центр23 серпня 2019, 10:08

На Попаснянщині урочисто підняли Державний Прапор України

Сьогодні в Попаснянському районі розпочалися урочисті заходи, присвячені Дню Державного Прапора та 28-ій річниці Незалежності України. 
Підняти Державний Прапор України на центральній площі міста Попасна прийшли виконуюча обов’язки голови Попаснянської райдержадміністрації Карина Кошелєва, Попаснянській міський голова Юрій Онищенко, виконуючий обов’язки голови Попаснянської районної ради Микола Черніков, військовослужбовці, представники установ, організацій та підприємств району та жителі міста.
Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, – це момент піднесення, який сповнює наші серця гордістю за рідну країну – зазначила під час своєї вітальної промови Карина Кошелєва.
Пісня мітингу на центральних флагштоках майоріли разом із Державним Прапором, прапор Європейського Союзу, як символ проєвропейського майбуття нашої країни, прапор Попаснянського району, прапор міста Попасна та прапор Латвійської Республіки, який в урочистій атмосфері було передано представниками Орського крайового самоврядування Юрію Онищенку на день визволення міста від незаконних збройних формувань.
Відтепер на головному флагштоці району будуть гордо розвиватися п’ять прапорів, як символи свободи, незалежності, співпраці, слави і відродження України, найвищі національні святині.
Продовжаться святкування на площі Миру о 18 годині урочистим врученням нагород та молодіжною дискотекою.