Прес-центр5 липня 2019, 16:07

На Попаснянщині відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України.

05 липня в приміщенні Попаснянського відділу поліції ГУНП в Луганській області відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України.

З професійним святом представників поліції району прийшли привітати голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун та Попаснянський міський голова Юрій Онищенко.

У вітальному виступі очільник району зазначив:  «Захист життя, честі і гідності громадян та інтересів держави від протиправних посягань – завдання великої ваги, які виконуєте ви, щоб у нашій країні панували мир та спокій. Не шкодуючи сил і здоров'я, ризикуючи власним життям заради життя інших, ви за будь-яких обставин виконуєте свій професійний обов'язок». А також він висловив працівникам відділу вдячність за самовіддану працю, за службу, вірність присязі та відданість українському народові. Побажав і надалі мужності, витримки, наснаги, професійних успіхів, міцного здоров’я, родинного затишку та благополуччя, довіри та поваги від жителів Попаснянщини.

Під час заходу загиблих працівників поліції на Сході вшанували хвилиною мовчання.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків, самовіддану працю в Національній поліції України та з нагоди Дня Національної поліції України Юрій Онищенко та Володимир Золотарьов відзначили кращих працівників  районного відділу поліції нагрудними знаками та медалями.

Наостанок посадовці побажали всім присутнім миру та злагоди, міцного здоров'я, невичерпних сил, благополуччя, стабільності та нових звершень у нелегкій, але такій потрібній людям службі!

Завершили урочистий захід спільним фото біля Попаснянського відділу поліції ГУНП в Луганській області.