Прес-центр2 жовтня 2017, 10:10

На Попаснянщині відзначили ІІ річницю створення 10 окремої гірсько-штурмової бригади.

01 жовтня у великій залі Попаснянського районного будинку культури відбулося святкування ІІ річниці з дня створення 10 окремої гірсько-штурмової бригади.

На таку урочисту подію зібралося чимало гостей, серед яких, звісно ж, були й голова Попаснянської райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації Сергій Шакун, Попаснянський міський голова Юрій Онищенко, начальник Попаснянського відділу Національної поліції Володимир Золотарьов, які щиро вітали винуватців торжества та вручали медалі та подячні листи. Крім того, на урочистості приїхали й представники Коломийської міської ради на чолі із головою Ігорем Слюзарем. Адже саме у Коломиї два роки тому було утворено 10 окрему гірсько-штурмову бригаду.

Теплі слова привітань від гостей, молебень від представників Української греко-католицької церкви, відзначення медалями, нагрудними знаками, вручення матеріальних заохочень, урочистий обмін прапорами від побратимів з 44 окремої артилерійської бригади і Донбас, та прекрасний патріотичний концерт, підготований ансамблем пісні та танцю «Патруль» Головного управління Національної поліції у Луганській області – все це створило неперевершену урочисту атмосферу та додало наснаги нашим захисникам.

Тож, можна з гордістю сказати: в Україні є достойні сини та дочки, які зможуть захистити її терени від ворога! Героям слава!