Прес-центр18 жовтня 2017, 13:10

Начальник відділу освіти перевірила, як розпочався опалювальний сезон у освітньо-виховних закладах району

17 жовтня начальник відділу освіти Попаснянської райдержадміністрації Марина Донцова з робочою поїздкою відвідала загальноосвітні заклади, які на сьогоднішній день знаходяться у стадії ремонту. Зокрема, Гірську багатопрофільну гімназію, Золотівську бугутопрофілу гімназію та Комишуваський навально-виховний комплекс.

Під час відвідин Марина Анатоліївна з’ясувала, що на усіх трьох поверхах корпусу початкової школи Гірської гімназії  змонтована система опалення, вже розпочато роботи з облаштування класних кімнат: заміна підлоги, дверей, обробка стін. Також розпочаті роботи з утеплення стін з зовнішньої сторони будівлі, встановлено опалювальний модуль та підключено два котли на твердому палеві, які почнуть працювати найближчим часом.

У Золотівській багатопрофільній гімназії завершуються роботи з встановлення опалювального модуля на один котел на твердому палеві (встановлення димоходу). Система опалення у закладі вже опресована та готова до запуску.

Комишуваський НВК «ЗНЗ-ДНЗ»  цьогоріч було забезпечено водою з власної свердловини, яка розташована на території школи. Її глибина становить 63 м, потужність – 3 кубометри на годину. Котельня даного закладу працює у штатному режимі.