Прес-центр10 липня 2020, 15:07

Народний депутат України Олексій Кузнєцов провів особистий прийом громадян

10 липня в Попаснянській райдержадміністрації відбувся особистий прийом громадян депутатом Верховної Ради України Олексієм Кузнєцовим за участю голови Попаснянської райдержадміністрації Романа Власенка.

До народного обранця зі своїми питаннями та проблемами звернулися керівники деяких соціальних та медичних установ Попаснянського району, представники органів місцевого самоврядування, пересічні громадяни.

Так, були порушені питання щодо укомплектування спеціальним обладнанням КЗ «Попаснянський районний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю» та придбання автомобільного транспорту для перевезення дітей з особливими потребами, щодо подовження ліцензії для отримання деяких лікарських препаратів, лобіювання питання щодо розробки та впровадження Програми реабілітації осіб з інвалідністю, реконструкція пам’ятного знаку учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та створення нової стели, ремонту автошляху, що з’єднує селища Новоіванівка та Врубівка, придбання спецтехніки для вивезення сміття для Гірської міської ради тощо.

Усі порушені питання були оформлені документально та будуть розглянуті народним депутатом в установленому законодавством порядку.