Прес-центр24 липня 2020, 10:07

Наступного року у Попасній планується побудувати двадцятип’ятиметровий басейн

На початку поточного місяця Уряд постановою №550 затвердив порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на завершення будівництва/реконструкції, будівництво нових, реконструкцію та капітальний ремонт існуючих спортивних п’ятдесятиметрових і двадцятип’ятиметрових басейнів.

Попаснянська райдержадміністрація, посилаючись на зазначену постанову, підготувала звернення до Луганської облдержадміністрації щодо зацікавленості та готовності реалізації проєкту з будівництва басейну з урахуванням співфінансування у розмірі 10 відсотків. Нагадаємо – під час недавнього робочого візиту на Попаснянщину очільник Луганської області Сергій Гайдай зауважив, що до його планів розвитку регіону входить будівництво басейну у Попасній.

Керівники району та міста спільно визначилися з місцем розташування майбутнього басейну. За поточним плануванням басейн буде побудовано на ділянці колишнього дитячого садочка №5 (вулиця Миру, 144).

Тож сподіваємося, що Уряд позитивно вирішить питання щодо надання нам субвенції та наші діти зможуть розвиватися в новій спортивній галузі – плаванні.