Прес-центр24 грудня 2021, 09:12

Новотошківський ліцей із прифронтової зони відсвяткував своє 60 - річчя

Новотошківський ліцей із прифронтової зони відсвяткував своє 60 - річчя.
Навчальний заклад селища міського типу Новотошківське Гірської міської громади декілька років знаходиться у прифронтовій зоні. Наразі до складу ліцейної спільноти входять близька 80 – ти учнів, високопрофесійний педагогічний колектив на чолі із директоркою Оленою Згурською, а також численні партнери і друзі ліцею.
На відзначення ювілейного дня народження Новотошківського ліцею 22 грудня прийшли голова Сєвєродонецької РДА Роман Власенко, начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури і спорту РДА Олена Сухомлін, представники місцевої влади на чолі із керівником Гірської ВЦА Олексієм Бабченком, військові, що несуть службу на лінії розмежування, представники громадських об’єднань «Акваліст» та Восток SOS.
«Яким буде майбутнє громади, значною мірою залежить від сьогоднішніх учнів навчального закладу. Дуже б хотілось, щоб через декілька років вони взяли безпосередню участь у розбудові селища. Вчителям я хочу побажати завжди мати можливість роботи головну справу свого життя – навчати дітей. І, звісно, головне побажання – миру і спокою на нашій землі», - звернувся до ювілярів Роман Власенко та передав до бібліотеки ліцею набір сучасної дитячої літератури від ГО "Українська ініціатива".