Прес-центр15 квітня 2020, 15:04

Освячені паски попасняни зможуть придбати у мережі роздрібної торгівлі

Цієї неділі всі православні відзначатимуть найбільш велике та радісне свято церковного року – Світле Христове Воскресіння.
До цього свята готуються заздалегідь та з великим трепетом. Віряни дотримуються Великого посту, очищуючи душу й тіло, господині з нагоди Великодня печуть смачні паски, приправлені родзинками, курагою чи цукатами, а також виготовляють крашанки і писанки. Кульмінацією свята є великоднє Богослужіння. Своєю красою та урочистістю воно покликане відобразити радість і глибокий духовний зміст цього найбільшого християнського свята. Та, на жаль, зважаючи на погіршення ситуації в Україні щодо поширення коронавірусної інфекції COVID-19, цьогоріч всі священнослужителі закликають вірян залишатися вдома й долучитися до телевізійної або онлайн трансляції проведення богослужіння. Щоб зустріти Великдень відповідно до всіх церковних канонів, в Попаснянському районі настоятель Свято-Миколаївського храму отець Михаїл та керівництво ТОВ «Попаснянський хлібокомбінат» домовилися про освячення пасок відразу після їхнього випікання на підприємстві.
Тож, кожен бажаючий зможе придбати вже освячені паски у мережі роздрібної торгівлі у місті Попасна, а також деяких інших населених пунктах Попаснянського району. Зокрема, попасняни зможуть придбати освячені паски вже з четверга у наступних магазинах міста:
- «Колос» (магазин хлібокомбінату);
- «Космос»;
- «Лідер»;
- «Еліт»;
- «Магазин 45-й»;
- «Берізка»;
- ПП Фурман;
- ПП Куліков;
- ПП Сушко;
- ПП Внукова.

З прийдешнім святом і головне – #залишайсяВдома