Прес-центр2 серпня 2017, 16:08

Перехід бібліотечної системи на новий рівень

02 серпня на базі Попаснянської центральної районної бібліотеки відбулася зустріч ініціативної групи громади Попасної та представників офісу МОМ міста Краматорськ. Також до заходу долучилися голова райдержадміністрації Сергій Шакун та керівник апарату райдержадміністрації Вікторія Попова.

Метою зустрічі став розгляд питання щодо реалізації проекту модернізації приміщення і облаштування районної центральної бібліотеки за підтримки уряду Японії.

Під час зустрічі керівник проекту Ольга Єршова та члени ініціативної групи обговорювали можливі шляхи модернізації Централізованої бібліотечної системи, озвучували основні проблемні питання та ділилися досвідом роботи в зазначеному напрямку.

У разі позитивного розгляду проекту, Попаснянську бібліотечну систему буде повністю змінено за допомогою впровадження сучасних інноваційних технологій, що суттєво покращить рівень надання бібліотечних послуг громадянам не лише міста Попасна, але й всього району.

Після зустрічі Сергій Шакун особисто поспілкувався із пані Ольгою з питань впровадження проекту та, у разі прийняття донорами позитивного рішення, запевнив у всебічній підтримці.

Сподіваймося, що розвиток нашої бібліотеки, як центру культурного життя, відбудеться і ми матимемо сучасну бібліотеку як для дорослих, так і для дітей.