Прес-центр11 серпня 2017, 13:08

Перші кроки по відновленню мосту на передовій у Троїцькому

Одна з найгостріших проблем району – це два зруйновані під час бойових дій мости. Особливу тривогу викликає міст через ріку Лугань у селі Троїцьке, який є єдиним шляхом, що з’єднує цей населений пункт з «великою землею». Два місяці тому, під час виїзного прийому голови райдержадміністрації Сергія Шакуна, мешканці села висловлювали сподівання, що влада нарешті зможе зрушити справу з мертвої точки і міст почнуть ремонтувати. З того часу районним керівництвом здійснені певні кроки, які посприяли тому, що вирішення цього питання виведено на державний рівень і відновлювальні роботи вже розпочалися.

11 серпня Сергій Шакун здійснив робочу поїздку на місце роботи військових будівельників, які працюють на об’єкті. Приємним став той факт, що у найкоротші терміни вже побудовано об’їзну насипну дорогу через річку, при цьому переправа знаходиться в безпосередній близькості до мосту, що зручно як пішоходам, так і автотранспорту.

Очільник району ознайомився із ходом ремонтних робіт, поспілкувався із керівником будівельної бригади, поцікавився термінами виконання робіт, запитав чи є у людей, які працюють, виробничі проблеми або побутові незручності.

Вважаємо за доцільне повідомити, що військові будівельники тимчасово розміщені для проживання у будівлі Попаснянської ЗОШ №27, яка, до речі, знаходиться у стадії реорганізації через малу наповнюваність класів та відсутність можливості надавати якісні освітні послуги.

Також, наголошуємо, що на базі цієї школи буде відкрито Інклюзивно-освітній центр для дітей з обмеженими можливостями, роботи по створенню якого зараз проводяться.