Прес-центр6 листопада 2017, 16:11

"Первомайськтеплокомуненерго" буде повноцінно функціонувати

06 листопада відбулась нарада з питань повноцінного функціонування Комунального підприємства «Первомайськтеплокомуненерго», яку очолив перший заступник голови Попаснянської райдержадміністрації Віталій Проскурко.

Нарада проходила за участю начальника КП  «Первомайськтеплокомуненерго» Романа Алісова, державних реєстраторів Центру надання адміністративних послуг, начальника відділу житлово-комунального господарства та будівництва Сергія Архипенко та спеціаліста юридичного відділу райдержадміністрації Олега Сидоренка.

Присутні обговорювали можливі варіанти вирішення питання повноцінного функціонування підприємства на території Попаснянського району з урахуванням того, що засновник – Первомайська міська рада – залишилась на тимчасово окупованій території і на сьогоднішній день на здійснює своїх повноважень.

За результатами обговорень було прийнято рішення найближчим часом підготувати позовну заяву та подати її до суду з метою надання права управління підприємством Попаснянській райдержадміністрації – військово-цивільній адміністрації.