Прес-центр16 грудня 2019, 16:12

Підопічних районного реабілітаційного центру "Лелека" відзначили подяками та вручили подарунки

Незабаром розпочнеться найцікавіша та найулюбленіша пора для малечі – Новорічні свята. Розпочнуться вони з найочікуванішаго свята – Дня святого Миколая, коли кожний малюк отримує подарунки.
Напередодні цього свята та з метою відзначення і заохоченні підопічних Комунального закладу «Попаснянський районний центр надання комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Лелека» відбулося вручення найактивнішим його вихованцям подарунків.
Проходило вручення 16 грудня у залі засідання Попаснянської райдержадміністрації за участю батьків дітей, керівництва закладу та управління соціального захисту населення райдержадміністрації.
Директор закладу Наталія Овчаренко розповідала про досягнення кожного підопічного протягом 2019 року, а заступник начальника управління соціального захисту Тетяна Діхтярьова вручала Подяки і подарунки.
Так, деякі дітлахи займали призові місця не лише в обласних заходах на кшталт обласних спортивних змагань та чемпіонатів з параплавання, але й міжнародних, що проходили в Італії – «Розмай» та «Моя єдина матуся».
До речі, солодкі подарунки були надані на благодійних засадах приватним підприємцем Ігорем Івановим, а іграшки «Бонсай» – СІМІС міста Попасна.