Прес-центр27 квітня 2018, 14:04

Попаснянщина готується до травневих свят

Лише-но пригріло сонечко, по всьому Попаснянському району розпочалися масові толоки. Працівники всіх підприємств, організацій, установ, медичних та навчальних закладів протягом останніх двох тижнів проводили роботи з благоустрою територій. Особливо актуально стало питання приведення до належного санітарно-екологічного стану центральної вулиці міста Попасна напередодні проведення заходів до Дня пам’яті і примирення та Дня Перемоги.

27 квітня працівники Попаснянської райдержадміністрації, Попаснянської районної ради, Попаснянської міської ради вийшли на вулицю Мира прийняти участь у толоці.

Посадовці райдержадміністрації та міської ради білили бордюри, прибирали сміття та доводили до ладу газон вздовж тротуару на центральній вулиці, а працівники районної райради висаджували квіти на клумбах біля адмінбудівлі.

Своїм особистим прикладом держслужбовці закликали громадян району приєднуватися до акцій з благоустрою і постійно підтримувати чистоту, адже, чисте місто і район – показник культури і вихованості місцевих мешканців.