Прес-центр15 лютого 2018, 18:02

Попаснянщина вшанувала воїнів-інтернаціоналістів

Квітами, хвилиною мовчання та спогадами вшанували пам'ять загиблих воїнів-афганців сьогодні на Попаснянщині. Урочистості відбулися з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ї річниці від дня виведення радянських військ з Афганістану.

В малу концертну залу районного будинку культури на урочистості з цієї нагоди прийшли керівники району, міста, учасники бойових дій, члени їх родин, громадськість, молодь.

До воїнів-афганців, учасників заходу звернулися голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун, заступник голови районної ради Микола Черніков, Попаснянський міський голова Юрій Онищенко, а також керівник районної організації учасників бойових дій, воїнів-інтернаціоналістів Олександр Шахов.

Присутні вшанували пам’ять загиблих у війні хвилиною мовчання, деякі ветерани від місцевої та районної влади отримали Подячні листи та премії. По завершенні заходу до пам’ятного знаку на площі Героїів та меморіальної дошки у загальноосвітній школі №21 загиблим воїнам-афганцям були покладені вінки і квіти.