Прес-центр21 березня 2019, 17:03

Попаснянська загальноосвітня школа №21 відзначила 130-річний ювілей

У надзвичайно чудовий весняний день 21 березня Попаснянська загальноосвітня школа №21 відзначала свій ювілей – 130 років з дня заснування.
Чимало гостей в цей день завітало на свято: представники районної та місцевої влади – голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун, Попаснянський міський голова Юрій Онищенко, виконуючий обов’язки голови Попаснянської районної ради Микола Черніков, військовослужбовці Національної Гвардії України батальйону імені генерала Кульчицького, керівництво профспілкового комітету освітян, педагогічний колектив школи, учні та їхні батьки. 
Приємним сюрпризом для учасників свята стали вітання з ювілеєм від представників Бахмутського коледжу мистецтв імені Івана Карабіца. Виступ юних артистів додав учасникам свята гарного настрою, але справжньою родзинкою став виступ студента коледжу Данила Однораленко, який наразі приймає участь у всеукраїнському шоу «Голос країни». 
У своєму вітальному слові голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун висловив слова подяки всьому педагогічному колективу, батькам, учням та побажав невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів і запевнив, що незабаром у школі відбудуться зміни у вигляді реалізації проекту загальнорайонного масштабу. Крім того, Сергій Вікторович в урочистій атмосфері вручив директорці школи Марині Устенко Грамоту від Народного депутата України Оксани Білозір, а також Сертифікат на придбання оргтехніки для покращення навчально-виховного процесу. 
Протягом всього заходу лунали виступи шкільних творчих колективів, педагогів, а у фойє на огляд гостей була представлена виставка досягнень учнів школи.