Прес-центр5 вересня 2019, 16:09

Попаснянський район бере участь у новому проєкті ПРООН, який надасть можливість отримати мобільний центр для надання адміністративних послуг населенню.

Завдяки нашим давнім партнерам з ПРООН Попаснянський район бере участь у новому проєкті, який надасть можливість отримати мобільний центр для надання адміністративних послуг населенню.

05 вересня керівники Попаснянської райдержадміністрації, а також Гірської міської ради та ВЦА міста Золоте та села Катеринівка прийняли участь у засіданні круглого столу «Мобільні центри надання адміністративних послуг для постраждалого від конфлікту населення Східної України».

Презентував проєкт учасникам заходу спеціаліст з місцевого управління та адміністративних послуг ПРООН Костянтин Камма. Після презентації  спеціаліст з адміністративної децентралізації ПРООН Анатолій Молошний ознайомив присутніх з основними аспектами роботи віддаленого робочого місця.

У підсумках семінару учасники визначилися з наступним етапом реалізації проєкту. Так потенційним отримувачам, а це Попаснянський, Станично-Луганський та Новоайдарський райони, необхідно скласти попередні маршрути пересування та перелік населених пунктів, в яких буде здійснювати обслуговування населення мобільний центр.

Крім того, на засіданні було визначено дати проведення зустрічей безпосередньо на територіях для більш детального обговорення організації роботи мобільно центру. В нашому районі таку зустріч заплановано провести 22 жовтня поточного року.

Райдержадмістрація висловлює щиру подяку нашим партнерам з ПРООН за співпрацю і надану можливість покращити та підвищити рівень надання послуг мешканцям Попаснянського району.