Прес-центр6 грудня 2017, 13:12

Поспішайте творити добро!

05 грудня 2017 року в приміщенні дитячої бібліотеки-філії Попаснянської районної бібліотеки відбулася святкова тематична зустріч, присвячена Міжнародному дню волонтера. В читальній залі бібліотеки зібралися представники районної ради ветеранів на чолі зі своїм головою Анатолієм Єжаком, які приймають активну участь у волонтерському русі, охоче відгукуються на прохання про допомогу, причому абсолютно безкорисливо, просто за покликом серця і велінням душі.

На святі виступила Надія Лагерь, відповідальна за волонтерську роботу при районній раді ветеранів. Марія Бредихіна розповіла про роботу в Червоному Хресті, а голова Попаснянської організації Червоного Хреста Елла Русанова вручила грамоти своїм кращим працівникам.

Подарунком-сюрпризом для присутніх на заході став виступ вокального гуртка «Веселі нотки» з Будинку дитячої і юнацької творчості (керівник Домашенко Тетяна).
В свою чергу, працівники бібліотечної системи приєднуються до вітань зі святом волонтерів! Дякуємо за Вашу безкорисливу працю на благо процвітання добра і миру на землі, за  допомогу тим, хто її потребує. Бажаємо Вам успіхів у всіх ваших справах і вдячних посмішок!