Прес-центр11 cічня 2024, 13:01

Представники двох районів Луганщини зустрілись із керівництвом Долинської громади, що на Прикарпатті

8 січня голова Сєвєродонецької РДА - начальник РВА Роман Власенко, перший заступник голови Євген Жданов та посадовці Кремінської і Чмирівської військових адміністрацій з робочим візитом перебували у місті Долина Івано-Франківської області.
В ході зустрічі із міським головою Іваном Дирівом Роман Власенко подякував Долинській громаді за гостинність для ВПО з Луганщини, сприяння в організації літнього оздоровлення юних луганчан, а також за допомогу у відновленні унікального "Музею Янголів", який був релокований із Кремінної.
Іван Дирів - Долинський міський голова - проходив службу у 2015 - му році на Луганщині у складі 53 - ї ОМБР, а саме місто Долина є побратимом Рубіжного.
Долинська громада має значні успіхи в галузі енергоефективності соціальної інфраструктури та житлового фонду, міжнародних зв'язків та транскордонного співробітництва, активно розвиває видобуток нафти та газу, фермерське сільське господарство, туризм, відновлює промислове виробництво солі, має успішні ініціативи щодо відновлювальної енергетики.
В якості планів на найближчу перспективу учасники зустрічі домовились про більш тісну співпрацю крім Рубіжанської і з Кремінською громадою Сєвєродонецького району.
Пізніше, відвідавши нову резиденцію "Музею Янголів", Роман Власенко подякував керівниці музею Олені Стеценко за амбасадортво Луганщини на Прикарпатті та передав до колекції ще один екземпляр, виготовлений власноруч із гільзи.