Прес-центр14 жовтня 2018, 21:10

Привітання голови Попаснянської райдержадміністрації – керівника районної військово-цивільної адміністрації СЕРГІЯ ШАКУНА з нагоди Дня захисника України

Дорогі захисники України, шановні жителі Попаснянського району!
Прийміть найкращі побажання і щирі поздоровлення з Днем захисника України – святом мужності, честі й доблесті, стійкості і шляхетності, святом гідних і сильних чоловіків. 
В цей день ми з вдячністю та гордістю згадуємо тих, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави та низько вклоняємося тим, хто зараз боронить східні кордони нашої Батьківщини.
Це свято відзначається 14 жовтня – в день святої Покрови Пречистої Богородиці, одночасно з Днем козацтва, адже козацтво – звитяжна історія і велика гордість нашого народу, душа України, її надія і оберіг, а Божа Матір вважається заступницею і покровителькою Українського козацького війська, яка оберігала і надавала воїнам сил у боротьбі з ворогом.
У цей величний день ми просимо Пресвяту Богородицю взяти під своє покровительство усіх захисників України. Подарувати їм гарну долю, міцне здоров’я, довголіття, а найважливіше – можливість виконувати свій обов’язок у мирній та процвітаючій Україні. 
Слава Україні!
З повагою, голова Попаснянської райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації СЕРГІЙ ШАКУН