Прес-центр6 грудня 2017, 11:12

Привітання голови Попаснянської райдержадміністрації - керівника районної військово-цивільної адміністрації Сергія Шакуна з Днем збройних сил України

Шановні військовослужбовці! Вітаю Вас з Днем Збройних Сил України!

Відзначаючи це свято, ми глибоко шануємо всіх, хто боронив і продовжує боронити честь та свободу рідної землі, хто зміцнює обороноздатність країни, підвищує безпеку та авторитет держави!  Від Вас залежить наш спокій і наше мирне та вільне майбутнє!

Український народ довіряє Вам – своїм військовим, адже Ви забезпечуєте надійну оборону, недоторканність та територіальну цілісність Вітчизни і за це вам велика подяка!

Нехай щира любов до України надихає Вас на нові звершення у благородній справі військової служби, мужність та сила допомагають долати будь-які перешкоди!  Підтримки бойових товаришів та рідних, віри у справедливість та щасливе майбутнє нашої країни!

Зичу Вам здоров’я та сил,  миру та спокою, добра та достатку Вашим оселям! Незламної волі, успіхів, нехай серця наповнюють почуття гордості та патріотизму  за свою справу та на благо українського народу!

З повагою,

Голова Попаснянської райдержадміністрації –

керівник районної військово-цивільної адміністрації                                                                      Сергій Шакун