Прес-центр28 липня 2020, 09:07

Привітання голови райдержадміністрації – керівника районної військово-цивільної адміністрації з 1032 річницею хрещення Київської Русі – України та дня пам’яті Великого Рівноапостольного Хрестителя

Шановні попасняни, прийміть щирі вітання з нагоди хрещення Київської Русі – України та дня пам’яті Великого Рівноапостольного Хрестителя - князя Володимира!

Це свято духовно об'єднує українців, живить нашу віру в мир та добро на землі.

Саме утвердження християнства стало справжнім підґрунтям, на якому формувалася наша культура, поширювалася писемність, в повазі до ближнього та любові до Бога виховувалися десятки поколінь. Охрестившись у водах Дніпровських наші праотці прийняли віру християнську всім серцем і всією душею, яка передається з покоління в покоління, з століття в століття, з епохи в епоху.

Після прийняття християнства Київська Русь стала могутньою державою середньовічної Європи, яка відіграла велику роль як в історії східнослов'янських народів так і в світовій історії.

У цей урочистий та радісний день бажаю всім щедрої Божої благодаті, духовної наснаги, миру та злагоди, успіхів у реалізації високих задумів на благо України!

З повагою, голова Попаснянської райдержадміністрації Роман ВЛАСЕНКО