Прес-центр5 грудня 2019, 09:12

Привітання виконуючого обов’язки голови – керівника районної військово-цивільної адміністрації з Міжнародним днем волонтера

Сьогодні весь світ відзначає Міжнародний день волонтерів, вшановуючи людей, які безкорисно, за покликом серця допомагають тим, хто цього найбільше потребує.

У цей складний для країни час ви одні з перших відгукнулися та прийшли на допомогу тисячам українців, які вимушені були залишити свої рідні домівки і розпочати життя на новому місці. Крім того, через Вас багато наших небайдужих співвітчизників мають змогу допомагати захисникам держави. Завдяки цьому українська армія відчуває постійну підтримку, відчуває, що народ з нею.

За останні п’ять років на Попаснянщині дух патріотизму та розвиток волонтерства досягли небувалих висот. За всі роки незалежності мабуть вперше для більшості з нас поняття «Батьківщина», «народ», «нація» набули істинного, об’єднуючого сенсу.

Нині доброчинність об’єднує людей в усіх сферах життя і, безперечно, цей день є святом кожного, хто готовий підтримати ближнього.

Тож у цей святковий день від щирого серця висловлюю Вам, шановні волонтери, щиру вдячність за допомогу у зміцненні захисту майбутнього України. Ви є взірцем для прийдешніх поколінь!

Нехай Ваша доброта повернеться до Вас сторицею. Бажаю, оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії, миру, успіхів і життєвих сил у добрих справах та починаннях на благо нашої держави!

 

З повагою,

виконуючи й обов’язки голови – керівника районної військово-цивільної адміністрації Роман КОЛЕСНИК