Прес-центр22 cічня 2020, 09:01

Привітання виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації – керівника районної військово-цивільної адміністрації з нагоди Дня Соборності України

Шановні попасняни!

Сьогодні великий день – день Соборності України. Як і День Незалежності, він знаменує собою одну з найбільших перемог нашого народу в історії – возз’єднання на своїй землі, в одній державі, визволених з неволі двох частин України: Сходу і Заходу.
Цей історичний урок заклав підґрунтя для відродження незалежної, соборної, демократичної України та утвердження національної ідеї.
Нині, коли Україна переживає непрості часи, поняття «соборність» та «неділимість» набули нового значення, загострилось їх розуміння.
Наші воїни, волонтери, мільйони громадян стоять на захисті єдності і територіальної цілісності держави, українська нація остаточно утвердилася на всіх теренах – західних, східних, північних, південних, центральних, і об’єднала представників різних етносів та носіїв різних мов.
Сьогодні ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної, демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Тож, плекаймо все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності.
З нагоди свята бажаю усім міцного здоров’я, щастя, миру, добра, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України!

Виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації – керівника районної військово-цивільної адміністрації Роман КОЛЕСНИК