Прес-центр11 квітня 2018, 16:04

Продовжується огляд земельних ділянок для розміщення об’єкту телекомунікаційного зв’язку на території Попаснянського району

Створення на території Луганської області на лінії розмежування єдиного інформаційного простору – основне завдання не лише компаній, які надають теле- і радіопослуги, але й органів виконавчої влади. А це, в першу чергу, ведення та використання інформаційно-телекомунікаційних систем і мереж, які в повній мірі задовольнять інформаційну потребу громадян. Задля цього протягом декількох останніх місяців Попаснянською райдержадміністрацією разом із представниками Департаменту масових комунікацій Луганської облдержадміністрації ведеться робота щодо визначення місця для розміщення об’єкту телекомунікаційного зв’язку на території Попаснянського району.

11 квітня делегація у складі заступника директора масових комунікацій Луганської облдержадміністрації Альбіни Кушелевої, голови Попаснянської райдержадміністрації Сергія Шакуна, керівника апарату райдержадміністрації Вікторії Попової, директора комунального підприємства «Інноваційно-інформаційний центр» Дмитра Сурженка, керівників відділів райдержадміністрації, які відповідальні за цей напрямок роботи, та представників Попаснянського РЕМу і дистанції електрозабезпечення ДП «Донецька залізниця» оглянула земельні ділянки, які відповідають вимогам для встановлення зазначеного об’єкту.  

Загалом делегація обстежила три ділянки, які знаходяться за межами міста Попасна. Найголовнішою умовою для вибору місця стала наявність електро- та водомереж і зручні під’їзні шляхи. Остаточний вибір було зупинено на ділянці, яка знаходиться поблизу села Олександропілля.

За підсумками огляду Сергій Шакун доручив зібрати всю земельно-кадастрову інформацію по цій ділянці для подальшого ініціювання питання оформлення документів згідно чинного законодавства для встановлення вежі.