Прес-центр10 вересня 2019, 12:09

Проведено ремонтні роботи у закладах охорони здоров'я Попаснянського району

Організація та забезпечення доступного медичного обслуговування населення в Попаснянському районі один із пріоритетних напрямків його розвитку. Адже надання якісних медичних послуг населенню це запорука його соціального благополуччя. Саме тому у 2019 році на розвиток медичної галузі було виділено більше п’яти мільйонів гривень з районного бюджету.

Так, протягом 2019 року було проведено низку капітальних ремонтів у Комунальній станові «Попаснянська центральна районна лікарня». Зокрема, підрядною організацією ПВП «Союз Енерго Ремонт» було проведено капітальні ремонтні роботи у головному приміщенні хірургічного відділення лікарні та повністю відновлено технічний склад на загальну суму один мільйон чотириста шістдесят дві тисячі шістсот сімдесят сім гривень. Підрядною організацією ПП «Попаснянські Покрівлі» капітально відремонтовано покрівлі  гаражу лікарні на суму двісті п’ятдесят шість тисяч вісімсот вісімдесят три гривні та улаштовано обігрів покрівлі головного корпусу на суму шістсот п’ятдесят три тисячі п’ятсот шістдесят дві гривні.

Також цьогоріч підрядна організація ФОП «Забірко Наталія Іванівна» провела капітальний ремонт у будівлі станції швидкої медичної допомоги у місті Попасна на загальну суму один мільйон чотириста дев’яносто вісім тисяч двісті одинадцять гривень.

Крім того, до кінця поточного року планується завершити роботи з капітального ремонту ліфту, який розташовано у головному корпусі лікарні. Роботи проводитимуться підрядною організацією ПП «Східліфтсервіс» на суму один мільйон чотириста шість тисяч двісті сімдесят гривень.