Прес-центр2 травня 2019, 09:05

Проведено засідання комітету забезпечення доступності маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

Минулого тижня відбулося засідання комітету забезпечення доступності людей з особливими потребами та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

Проходило засідання під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Романа Колесника за участю спеціалістів структурних підрозділів райдержадміністрації , закладів охорони здоров’я та майстра спорту України міжнародного класу Наталії Олійник.

Під час засідання комітетом розглянуто підсумки аудиту стану доступності першочергових об’єктів соціальної та дорожньо-транспортної інфраструктури Попаснянського району. Також присутні ознайомилися зі станом виконання робіт із забезпечення елементами доступності за 2018 рік та напрацювали план на 2019 рік із обладнання елементами доступності.

Особливе місце під час засідання комітету було виділено  новим державним будівельним нормам ДБН В.2.2-40:2018 «Інклюзивність будівель і споруд» щодо обов’язкового урахування потреб мало мобільних груп населення. Та детального обстеження окремих об’єктів соціальної сфери району, із залученням усіх зацікавлених сторін.