Прес-центр19 квітня 2018, 17:04

Пройшла спартакіада допризовної молоді

Військово-патріотичне виховання та підготовка допризовної молоді до проходження служби в лавах Збройних сил України дуже актуальний аспект у системі реалізації молодіжної політики держави. Для цього в районі проходять заходи та змагання, метою яких є розвиток почуття патріотизму в молодіжному та підлітковому середовищі, виховання любові до Батьківщини і готовність стати на її захист.

Одним з таких змагань стала районна Спартакіада допризовної молоді, яка відбулася 19 квітня 2018 року на стадіоні ДЮСШ.

На спартакіаду прибуло 9 команд старшокласників. Почалася спартакіада парадом команд, який відкрив головний суддя змагань Анатолій Береславский. Зі словами привітання виступив і Едуард Гаврашенко – завідувач сектору молоді та спорту.

Свої навички та вміння учні демонстрували у чотирьох видах змагань: біг 100 метрів, підтягування на жердині, метання учбової гранати Ф-1, стрільба з пневматичної гвинтівки. Переможцем всіх етапів Спартакіади стала команда загальноосвітньої школи міста Попасна №21, друге місце посіла команда Попаснянської багатопрофільної гімназії №25, третє місце зайняла команда Гірської багатопрофільної гімназії.

Призерами у особистій першості у кожному виді програм Спартакіади стали:

- у бігу на100 м: Титаренко Владислав (гімназія №25), Гаібов Алі (ЗОШ №21), Дудник Артем (ЗОШ №21);

- у підтягування на жердині: Гаібов Алі (ЗОШ №21), Гриневич Владислав (Гірська багатопрофільна гімназія), Алексєєв Вадим (Врубівська ЗОШ);

- у метані учбової гранати Ф-1: Хмелик Ігор (ЗОШ №21), Дуднік Артем (ЗОШ №21), Леонов Валерій (ЗОШ №21).

За підсумками змагань усі переможці були нагороджені грамотами та призами від сектору молоді та спорту Попаснянської райдержадміністрації.