Прес-центр8 листопада 2017, 16:11

"Рідна мова чиста, як роса"

День української писемності – державне свято, яке щороку відзначають в Україні 09 листопада. У закладах освіти учні і вчителі проводять літературні вікторини, мовознавчі турніри, усні журнали, конкурси газет, малюнків, зустрічі з відомими людьми. Кульмінацією тижня української писемності стало свято для учнів всіх навчально-виховних закладів району, організаторами якого виступили члени районного методичного об’єднання з української мови та літератури під керівництвом Світлани Заїченко.

В концертній залі Попаснянської дитячої школи мистецтв було проведено літературно-музичну композицію «Рідна мова – чиста, як роса» для всіх шанувальників рідного слова. 

Почесні гості свята привітали його учасників з такою цікавою подією та акцентували увагу на значимості знання державної мови, її розвитку та шануванні. 
Виступи учнів шкіл міста були яскравими та незабутніми. Приємно здивували присутніх учні Гірської багатопрофільної гімназії, які виявились справжніми акторами і представили театралізовану міні-виставу уривку з «Наталки Полтавки» Івана Котляревського.