Прес-центр24 грудня 2020, 11:12

Роман Власенко відзначив переможців районного огляду діяльності архівних підрозділів та служб діловодства

24 грудня, у День працівників архівних установ України, голова Попаснянської райдержадміністрації Роман Власенко відзначив переможців районного огляду діяльності архівних підрозділів та служб діловодства юридичних осіб – джерел формування Національного архівного фонду, які передають документи до архівного відділу Попаснянської районної державної адміністрації.

Так, Подяками Попаснянської районної державної адміністрації були відзначені: управління фінансів і відділ культури, молоді, спорту та освіти Попаснянської райдержадміністрації та Комишуваська селищна рада.

Під час вручення подяк, Роман Геннадійович висловив вдячність за щоденну кропітку працю, наполегливість і сумління, особистий внесок у розвиток архівної справи в Попаснянському районі та збереження історико-культурних надбань нашого краю.

«Переконаний, що Ваш професіоналізм, усвідомлення високої відповідальності за доручену справу будуть і надалі запорукою дбайливого збереження та примноження культурних цінностей і документальної пам’яті нашого краю», – зазначив голова райдержадміністрації.

Районний огляд стану архівної справи та діловодства проводиться щорічно і його метою є покращення стану та підвищення культури діловодства, організація архівної справи з упорядкування, експертизи цінності, а також заохочення осіб, які відповідають за архівну роботу в установах, підприємствах та організаціях Попаснянського району.