Прес-центр8 грудня 2021, 08:12

Роман Власенко: Волонтерів, військовослужбовців і представників місцевого самоврядування об’єднує служіння людям, громаді, державі

Роман Власенко: Волонтерів, військовослужбовців і представників місцевого самоврядування об’єднує служіння людям, громаді, державі.
7 грудня у Кремінському будинку культури пройшов урочистий захід з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера, 30 – ї річниці Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування.
З трьома такими важливими святами кремінян привітав голова Сєвєродонецької районної державної адміністрації Роман Власенко.
«Пройшов рік з часу завершення реформи децентралізації на базовому рівні. Приємно відзначити, що за цей час помітні позитивні зрушення у громадах, зокрема, у Кремінській громаді. Ми, як виконавча влада, забезпечили передачу об’єктів та майна зі спільної власності до новоутворених громад. Тож хай наступний етап життя Кремінщини буде ще продуктивнішим, а прийняті управлінські рішення ефективними. На мою думку, представників органів місцевого самоврядування, наших військових і волонтерів поєднує дуже важливий аспект. По – перше, їх діяльність – це служіння людям, громаді, своїй державі. По – друге, всі вони у прямому або символічному сенсі знаходяться на передовій. Від щирого серця бажаю всім причетним до цієї нелегкої справи сил, наснаги і всього найкращого», - сказав Роман Власенко.
Спільно із головою районної ради він вручив відзнаки Сєвєродонецької РДА та районної ради волонтерам, військовим, депутатам та працівникам виконавчих органів міської та районної рад.
В свою чергу міський голова Володимир Струк привітав шановне зібрання зі святами та вручив відзнаки Кремінської міської ради.